Wat maakt Werk in Houten uniek?

Werkgebied 20 km rondom Houten

Er is heel veel talent in Houten en directe omgeving, op heel veel gebieden en niveaus! We hebben in de afgelopen jaren veel kandidaten (duurzaam) geplaatst. Wij geloven in duurzame relaties. Met opdrachtgevers én kandidaten. Duurzaam: dat is voor ons ook: persoonlijk, open en eerlijk, transparant, meedenken – net dat stapje meer tot we een écht goede match vinden, voor alle partijen. Dat zit in onze business verankerd. Wij verdiepen ons echt in de kandidaten én in onze opdrachtgevers; we vragen door tot we alle uitdagingen van de vacature, organisatie en cultuur in beeld hebben.

Database met 4.000 kandidaten

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al heel wat mensen mogen spreken. Al deze potentiële kandidaten staan in onze eigen database. Al met al is dat een hele gevarieerde lijst met kandidaten in alle branches. En allemaal in regio Houten.

Grote kans dat de kandidaat die u zoekt hier ook tussen staat!

Mail-lijst met 500 werkzoekenden

Op onze website kunnen werkzoekenden een Job Alert aanmaken. Hiermee kunnen zij aangeven van welke nieuwe vacatures, en in welke branche, zij op de hoogte gehouden willen worden. Er staan gemiddeld 500 werkzoekenden op de lijst. Daar komen wekelijks nieuwe kandidaten bij en als mensen geen interesse meer hebben schrijven zij zich uit.

Zodra wij een nieuwe vacature hebben, kunnen wij deze dus direct versturen naar deze lijst met actieve en latent werkzoekenden.

Facebook pagina met 1.000 volgers

Ruim 1.000 mensen volgen de Facebook pagina van Werk in Houten. En daar komen wekelijks nieuwe volgers bij! Wij zijn actief op Facebook en plaatsen naast vacatures ook regelmatig andere berichten die te maken hebben met ons werkveld. Daarnaast hebben we ook regelmatig gesponsorde campagnes op Facebook waarbij we nog eens extra veel mensen in de regio bereiken.

Wilt u meer zichtbaarheid van uw vacature, dan is een Facebook-campagne misschien wel een goed idee!

Mensen zijn blij met Werk in Houten

En dat laten ze gelukkig ook blijken! Werk in Houten heeft ondertussen al best wel wat aanbevelingen op Facebook en reviews op Google van mensen die ons 5 sterren geven. Van zowel opdrachtgevers als werkzoekenden die we gelukkig hebben kunnen maken.

En daar zijn we trots op!

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op